Babagan Kita

Pabrik kita didegaké ing 1995. Sajrone 25 taun kepungkur, Perusahaan kita wis ganti saka pamrosesan mesin hardware dhisikan dadi salah sawijining perusahaan skala sing nduwe forging, casting, stamping, assembling, CNC. Kita khusus ing assembling. Produk utama yaiku binder beban, kabel kabel, kabel listrik, lsp.


Aplikasi Produk

Kontrol kargo, pas listrik, peralatan pertanian, pas ruangan


Sertifikat kita

ISO9001


Piranti Produksi

Mesin tempa, casting mashine, CNC, mesin uji coba


Pasar Produksi

UE, Amerika Utara, Timur Tengah, Jepang, lsp.