Produk

View as  
 
  • Ratchet Tie Down (Pasar Amerika): 100% poliester ketahanan tinggi tali lashing. Elongasi sithik. Warna strp sing populer: oranye, biru, kuning, abang, ireng. Jembar: kasedhiya: 1 "nganti 4". Mecah ruang lingkup: 1500 pon nganti 20000 lbs.

  • Ratchet Tie Down (Pasar Eropa): 100% polyester ketahanan tinggi strash lashing. Elongasi sithik. Warna strp sing populer: oranye, biru, kuning, abang, ireng. Jembar: kasedhiya: 25mm nganti 100mm. Mecah ruang lingkup: 0,5t nganti 10t. Dawa kasedhiya: 1m nganti 10m. Miturut EN 12195/2.

  • Fitur Ratchet Type Load Bindera. Keamanan, desain dipercaya kanggo gampang dioperasikake.
    b. Ora ana sarat ngunci gagang tinimbang pengikat muatan jinis tuas.
    c. Kualitas Tinggi nyelehake konstruksi palsu, Panas diobati kanggo kekuatan ekstra.
    d. Pancing tekan sing cekak nyedhiyakake sing paling luweh
    e. Saben pengikat dites kanthi individual.

  • Fitur Spring Load Binder Hook, baja palsu kualitas tinggi.
    Bantal musim semi kanggo nglindhungi beban, bantal kejut lan sway.
    Binder ngalih adoh saka momotan.
    Saben pengikat dites kanthi individual.

  • Lever Type Load Binder minangka Keamanan, daya tahan dirancang kanggo nggunakake transportasi tugas sing abot. Nganti kendur lan pasang ketegangan kanggo sistem pengikat. Gulung baja palsu, kekuatan dhuwur. Pancing putar 360 derajat gratis kanggo nangani luwih gampang. Panas diobati kanggo kekuwatan ekstra. Saben pengikat dites kanthi individual.

  • Pengikat muatan transpotasi sing dhuwur. Loro-lorone pancing muter 360 derajat supaya luwih gampang ditangani. Sudut cekelan khusus saka Indirect Load Binder ngalangi jebakan driji lan gampang diluncurake. Saben pengikat dites kanthi individual. Gulung palsu, panas diobati kanggo kekuwatan ekstra.