Tiedown alus

Soft Tiedown dirancang kanggo ngamanake beban abot kanggo keperluan pribadi lan industri. Rilis jempol kanthi cepet lan gampang ngidini sampeyan ngeculake momotan sampeyan.



View as  
 
  • Ratchet Tie Down (Pasar Amerika): 100% poliester ketahanan tinggi tali lashing. Elongasi sithik. Warna strp sing populer: oranye, biru, kuning, abang, ireng. Jembar: kasedhiya: 1 "nganti 4". Mecah ruang lingkup: 1500 pon nganti 20000 lbs.

  • Ratchet Tie Down (Pasar Eropa): 100% polyester ketahanan tinggi strash lashing. Elongasi sithik. Warna strp sing populer: oranye, biru, kuning, abang, ireng. Jembar: kasedhiya: 25mm nganti 100mm. Mecah ruang lingkup: 0,5t nganti 10t. Dawa kasedhiya: 1m nganti 10m. Miturut EN 12195/2.

 1 
Tiedown alus Kabeh saka China, sampeyan bisa yakin bisa tuku produk saka pabrik. Kita duwe akeh produk paling anyar lan bisa nyedhiyakake produk sing disesuaikan karo sampeyan. Miturut Pancen minangka salah sawijining profesional pabrikan lan pemasok Tiedown alus ing China. Kanggo informasi luwih lengkap, hubungi saiki.