Binder Beban Tipe Ratchet
  • Binder Beban Tipe RatchetBinder Beban Tipe Ratchet
  • Binder Beban Tipe RatchetBinder Beban Tipe Ratchet
  • Binder Beban Tipe RatchetBinder Beban Tipe Ratchet
  • Binder Beban Tipe RatchetBinder Beban Tipe Ratchet
  • Binder Beban Tipe RatchetBinder Beban Tipe Ratchet

Binder Beban Tipe Ratchet

Fitur Ratchet Type Load Bindera. Keamanan, desain dipercaya kanggo gampang dioperasikake.
b. Ora ana sarat ngunci gagang tinimbang pengikat muatan jinis tuas.
c. Kualitas Tinggi nyelehake konstruksi palsu, Panas diobati kanggo kekuatan ekstra.
d. Pancing tekan sing cekak nyedhiyakake sing paling luweh
e. Saben pengikat dites kanthi individual.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Fitur Beban Beban Jenis Ratchet

a.Safety, desig sing bisa dipercayan kanggo operasi gampang.
b. Ora ana sarat ngunci gagang tinimbang pengikat muatan jinis tuas.
c. Kualitas Tinggi nyelehake konstruksi palsu, Panas diobati kanggo kekuatan ekstra.
d. Pancing tekan sing cekak nyedhiyakake sing paling luweh
e. Saben pengikat dites kanthi individual.

Min-Maks
Ukuran Rantai
(ing)
Beban kerja
winates (lbs)
Beban bukti
(lbs)
Minimun Ultimate
mbukak (lbs)
Bobot / Saben
(lbs)
Panjang Menangani
(ing)
Ukuran (ing)
A B C E E1 F F1 G
1/4-5 / 16 2200 4400 7800 3.52 7.16 7.16 89 1.77 16.22 21.26 17.79 22.83 0.35
5 / 16-3 / 8 5400 10800 19000 10.5 13.42 13.92 1.3 2.6 22.64 30.64 25.24 33.24 0.51
3 / 8-1 / 2 9200 18400 33000 12.2 13.92 13.92 1.3 2.6 24.13 32.13 27.04 35.14 0.59
1 / 2-5 / 8 13000 26000 46000 14.38 13.92 13.92 1.3 2.6 26.45 34.45 30.07 38.07 0.74


Hot Tags: Binder Beban Tipe Ratchet, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Disesuaikan, Paling Anyar

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.