Penjepit

Clamp minangka alat serbaguna sing bisa digunakake kanggo aman kanthi aman. Iki digunakake kanggo macem-macem aplikasi kayata pertukangan, kekayon, gawe prabotan, las, konstruksi lan logam.




View as  
 
  • Fitur Klip Plate Vertikal CD1. Kanggo ngangkat lan ngeterake piring lan struktur baja saka kabeh posisi (horisontal, vertikal lan sidelong)
    2. Shackle ngangkat artikulasi (jinis CD)
    3. Clamp dilengkapi mekanisme keamanan, supaya kalem ora tergelincir nalika angkat angkat lan nalika positon mbukak. Clamp dikunci ing nutup uga ing posisi sing mbukak.
    4. Diproduksi saka baja karbon berkualitas tinggi.
    5. Nglarang mbukak beban.

  • Fitur CDH Vertical Plate Clamp 1. Clamp desain standar kanggo ngangkat vertikal piring baja lan struktur baja. Mekanisme kunci pengetatan sing dimuat ing spring njamin clampingforce awal positif.
    2. Clamp dilengkapi mekanisme keamanan, supaya penjepit ora tergelincir nalika ngangkat tenaga, lan nalika beban dikurangi.
    3. Clmap dikunci ing nutup uga ing posisi mbukak.
    4. Quenching frekuensi tinggi baja paduan khusus ditempa menehi daya tahan kamera luwih gedhe.

  • Fitur PDB Horizonal Plate Clamp1. Cocog kanggo ngangkat lan ngeterake piring baja, konstruksi lan batang profil ing positon cakrawala
    2. Diproduksi saka baja karbon berkualitas tinggi
    3. Aja ngrebut rebutan utawa kejut
    4. Batas momotan sing digunakake yaiku momotan maksimum sing diapit penjepit kanggo digunakake nalika digunakake kanthi pasangan kanthi sudut angkat 60 °.
    Ing ngangkat klem operasi bisa digunakake kanthi pasangan utawa gandha.

  • Fitur DHQ Horizonal Plate Clamp1. Cocog kanggo ngangkat lan ngeterake piring baja, konstruksi lan bar profil ing positon cakrawala
    2. Diproduksi saka baja karbon berkualitas tinggi
    3. Aja ngrebut rebutan utawa kejut
    4. Batas momotan sing digunakake yaiku momotan maksimum sing diapit penjepit kanggo digunakake nalika digunakake kanthi pasangan kanthi sudut angkat 60 °.
    Ing ngangkat klem operasi bisa digunakake kanthi pasangan utawa gandha.

  • Fitur HPC Horizonal Plate Clamp1. Cocog kanggo ngangkat lan ngeterake piring baja, konstruksi lan bar profil ing positon cakrawala
    2. Diproduksi saka baja karbon berkualitas tinggi
    3. Aja ngrebut rebutan utawa kejut
    4. Batas momotan sing digunakake yaiku momotan maksimum sing diapit penjepit kanggo digunakake nalika digunakake kanthi pasangan kanthi sudut angkat 60 °.
    Ing ngangkat klem operasi bisa digunakake kanthi pasangan utawa gandha.

  • Fitur Clamp Drum SL1. Kanggo ngangkat lan ngeterake drum baja kanthi aman.
    2. Kanthi mekanisme ngunci otomatis.
    3. Klem drum baja SL bisa digunakake uga siji utawa pasangan.
    4. Aja ngrebut rebutan utawa kejut
    5. Clamp kanthi kuat ing rantai 2-tingkat Kelas 80 ling.
    6. Clamp iki bobote abot lan cepet banget lan gampang digunakake.

 1 
Penjepit Kabeh saka China, sampeyan bisa yakin bisa tuku produk saka pabrik. Kita duwe akeh produk paling anyar lan bisa nyedhiyakake produk sing disesuaikan karo sampeyan. Miturut Pancen minangka salah sawijining profesional pabrikan lan pemasok Penjepit ing China. Kanggo informasi luwih lengkap, hubungi saiki.