Binder Load Type Lever
  • Binder Load Type LeverBinder Load Type Lever

Binder Load Type Lever

Lever Type Load Binder minangka Keamanan, daya tahan dirancang kanggo nggunakake transportasi tugas sing abot. Nganti kendur lan pasang ketegangan kanggo sistem pengikat. Gulung baja palsu, kekuatan dhuwur. Pancing putar 360 derajat gratis kanggo nangani luwih gampang. Panas diobati kanggo kekuwatan ekstra. Saben pengikat dites kanthi individual.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Fitur Binder Load Type Lever: Keamanan, daya tahan dirancang kanggo nggunakake transportasi tugas abot. Nganti kendur lan pasang ketegangan kanggo sistem pengikat. Gulung baja palsu, kekuatan dhuwur. Pancing putar 360 derajat gratis kanggo nangani luwih gampang. Panas diobati kanggo kekuwatan ekstra. Saben pengikat dites kanthi individual.

Min-Maks
Ukuran Rantai
(ing)
Beban kerja
winates (lbs)
Beban bukti
(lbs)
Minimun Ultimate
mbukak (lbs)
Bobot / Saben
(lbs)
Panjang Menangani
(ing)
Ukuran (ing)
A B C D E F G
1/4-5 / 16 2280 5200 7800 3.52 11.42 18.5 17.3 14.17 11.42 8.27 8.07 0.35
5 / 16-3 / 8 5400 10800 19000 7.8 15.43 25.2 23.2 19.49 15.55 11.22 11.22 0.51
3 / 8-1 / 2 9200 18400 33000 12.11 17.24 28.5 26.38 22.05 17.64 12.99 12.2 0.59
1 / 2-5 / 8 13000 26000 46000 18.7 21 33.86 30.12 25.78 20.87 14.37 14.37 0.74

Hot Tags: Binder Load Type Lever, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Disesuaikan, Paling Anyar

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.