Binder Load Ora Langsung
  • Binder Load Ora LangsungBinder Load Ora Langsung

Binder Load Ora Langsung

Pengikat muatan transpotasi sing dhuwur. Loro-lorone pancing muter 360 derajat supaya luwih gampang ditangani. Sudut cekelan khusus saka Indirect Load Binder ngalangi jebakan driji lan gampang diluncurake. Saben pengikat dites kanthi individual. Gulung palsu, panas diobati kanggo kekuwatan ekstra.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Fitur Binder Load Ora Langsung: Pengikat muatan transpotasi kekuatan dhuwur. Loro-lorone pancing muter 360 derajat supaya luwih gampang ditangani. Sudut nangani khusus ngalangi jebakan driji lan gampang diluncurake. Saben pengikat dites kanthi individual. Gulung palsu, panas diobati kanggo kekuwatan ekstra.

Min-Maks
Ukuran Rantai
(ing)
Beban kerja
winates (lbs)
Beban bukti
(lbs)
Minimun Ultimate
mbukak (lbs)
Bobot / Saben
(lbs)
Panjang Menangani
ing)
Ukuran (ing)
A B C D E F G
5 / 16-3 / 8 5400 10800 19000 9.25 13 37 23.62 18.9 12.6 11.02 11.02 0.51

Hot Tags: Binder Load Ora Langsung, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Disesuaikan, Paling Anyar

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.