Spring Load Binder Hook
  • Spring Load Binder HookSpring Load Binder Hook

Spring Load Binder Hook

Fitur Spring Load Binder Hook, baja palsu kualitas tinggi.
Bantal musim semi kanggo nglindhungi beban, bantal kejut lan sway.
Binder ngalih adoh saka momotan.
Saben pengikat dites kanthi individual.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk


Spring Load Binder Hook Fitur

Baja palsu kualitas dhuwur.
Bantal musim semi kanggo nglindhungi beban, bantal kejut lan sway.
Binder ngalih adoh saka momotan.
Saben pengikat dites kanthi individual.

Spesifikasi Pancing Beban Musim Semi

Min-Maks
Ukuran Rantai
(ing)
Beban kerja
winates (lbs)
Beban bukti
(lbs)
Minimun Ultimate
mbukak (lbs)
Bobot / Saben
(lbs)
Panjang Menangani
(ing)
Ukuran (ing)
A B C D E F G
5 / 16-3 / 8 5400 10800 16200 12.3 15.43 34.06 31.7 27.76 15.43 10.62 19.29 0.47
3 / 8-1 / 2 9200 18400 33000 19.81 17.24 38.9 37.12 33.62 17.24 13.78 22.78 0.63


Hot Tags: Spring Load Binder Hook, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Disesuaikan, Paling Anyar

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.