• Pabrik Pengikat Beban China
  • Pemasok Produk Palsu China
  • Pabrik Puller Ratchet China
  • Pabrik Pengikat Beban China
  • Pemasok Produk Palsu China
  • Pabrik Puller Ratchet China
  • babagan

Pabrik kita didegaké ing 1995. Sajrone 25 taun kepungkur, Perusahaan kita wis ganti saka pamrosesan mesin hardware dhisikan dadi salah sawijining perusahaan skala sing nduwe forging, casting, stamping, assembling, CNC. Kita khusus ing assembling. Produk utama yaiku binder, kontrol kargo, produk palsu, kabel kabel, kabel listrik, lsp.