Rantai Kanthi Kait
  • Rantai Kanthi KaitRantai Kanthi Kait
  • Rantai Kanthi KaitRantai Kanthi Kait

Rantai Kanthi Kait

Rantai nganggo pancing iki bisa digunakake kanggo mbenakake lan nggeret barang-barang abot lan sapanunggalane. Rantai kanthi diameter sing beda-beda duwe kapasitas momotan sing beda. Sampeyan bisa milih spesifikasi sing cocog miturut kabutuhan sampeyan dhewe.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk


Rantai Kanthi Pancing Pambuka

Rantai baja iki bisa digunakake kanggo mbenakake lan nggeret barang-barang abot lan sapanunggalane. Rantai kanthi diameter sing beda duwe kapasitas momotan sing beda-beda. Sampeyan bisa milih spesifikasi sing cocog miturut kabutuhan sampeyan dhewe.

Rantai Kanthi KaitSpesifikasi

Ukuran nominal Diameter bahan watesan mbukak apa tes bukti mecah tenaga minimal dawa maksimal saben 100 link dawa maksimal saben 100feet
mm lbs kgs lbs kn lbs kn m kgs
7 1/4 7 1180 2800 17.3 3900 34.6 7800 31.5 9.8
8.7 5/16 8 1770 3900 26 5850 52 11700 32.8 11.2
10 3/8 10 2450 5400 36 8100 72 16200 35 14
13 1/2 13.5 4170 9200 61.3 13800 122.6 27600 45.5 18.2
Ukuran nominal Diameter bahan watesan mbukak apa tes bukti mecah tenaga minimal dawa maksimal saben 100 link dawa maksimal saben 100feet
mm lbs kgs lbs kn lbs kn m kgs
7 1/4 7 1430 3150 28 6300 56 12600 31.8 9.8
8.7 5/16 8 2130 4700 41.8 9400 83.6 18800 32.8 11.2
10 3/8 10 2990 6600 58.7 13200 117.4 26400 35 14


Hot Tags: Rantai Kanthi Kait, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Disesuaikan, Paling Anyar

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.