Pancing

Pancing cocok kanggo kabeh jinis mesin angkat rekayasa, peralatan pertambangan metalurgi, muatan lan bongkar sepur, mesin kehutanan, peralatan listrik, penerbangan lan maritim, transportasi darat, pabrik pabrik lan pertambangan ngangkat, daya tarik, lsp.



View as  
 
  • Jinis Clevis Grab HookUS Tipe
    Bahan: 45 # (G43ï¼ ‰ ,40CR(G70ï¼ ‰
    Beban pokok = WLL * 3(G43ï¼ ‰, WLL * 4(G70ï¼ ‰
    Perawatan lumahing: seng warna dhewe lipit, panas dicelup galvanis

  • Palsu Slip Slip palsu Kanthi Jinis LatchUS
    Bahan: 45 # (G43ï¼ ‰ ,40CR(G70ï¼ ‰
    Beban pokok = WLL * 3(G43ï¼ ‰, WLL * 4(G70ï¼ ‰
    Perawatan lumahing: seng warna dhewe lipit, panas dicelup galvanis

  • Jinis Clevis Slip HookUSUS
    Bahan: 45 # (G43ï¼ ‰ ,40CR(G70ï¼ ‰
    Beban pokok = WLL * 3(G43ï¼ ‰, WLL * 4(G70ï¼ ‰
    Perawatan lumahing: seng warna dhewe lipit, panas dicelup galvanis

  • Forged Eye Grab HookUS Jinis
    Bahan: 45 # (G43ï¼ ‰ ,40CR(G70ï¼ ‰
    Beban pokok = WLL * 3(G43ï¼ ‰, WLL * 4(G70ï¼ ‰
    Perawatan lumahing: seng warna dhewe lipit, panas dicelup galvanis

  • Palsu Mripat Slip hookUS Jinis
    Bahan: 45 # (G43ï¼ ‰ ,40CR(G70ï¼ ‰
    Beban pokok = WLL * 3(G43ï¼ ‰, WLL * 4(G70ï¼ ‰
    Perawatan lumahing: seng warna dhewe lipit, panas dicelup galvanis

  • Kait Putar Shackeles Kanthi Jinis LatchUS
    Bahan: 45 # (G43ï¼ ‰ ,40CR(G70ï¼ ‰
    Beban pokok = WLL * 3(G43ï¼ ‰, WLL * 4(G70ï¼ ‰
    Perawatan lumahing: seng warna dhewe lipit, panas dicelup galvanis

Pancing Kabeh saka China, sampeyan bisa yakin bisa tuku produk saka pabrik. Kita duwe akeh produk paling anyar lan bisa nyedhiyakake produk sing disesuaikan karo sampeyan. Miturut Pancen minangka salah sawijining profesional pabrikan lan pemasok Pancing ing China. Kanggo informasi luwih lengkap, hubungi saiki.