Blokir

Blokir kanggo ngunggahake beban, engkol tuas tugas abot nganti beban sampeyan wis tekan dhuwur sing cocog. Kanggo nyuda beban, tuas ratchet kudu dialihake menyang posisi mudhun lan tuas tugas abot engkol kanggo nyuda rantai kasebut.



View as  
 
  • Fitur Blok Tuas Manual WLB TYPE 1. Plat struktur baja paduan karbon rendah nggunakake, aman lan andal, awet
    2. Nggunakake G80 rantai angkat kekuatan tinggi, faktor keamanan dhuwur lan layanan dawa, rotasi Stabil umur, efisiensi dhuwur, narik cahya
    3. Nggunakake rem pawl kaping pindho kanggo mesthekake kinerja keamanan sing luwih dhuwur
    4. Gagang ribbed lan desain piring sing kenthel, ngiyatake kekuwatan tangan angkat Piranti matesi mbukak opsional
    5. Bisa milih piranti pandhuan rantai khusus sing dipandu kanggo tenaga, saengga kabeh mesin nggunakake rantai ngangkat seret nalika pancen lancar, pamitan menyang kertu resistensi
    6. Liwat CE, cetifikasi standar GS

  • Fitur Blok Tuas Manual WCB TYPE 1. Plat struktur baja paduan karbon rendah nggunakake, aman lan andal, awet
    2. Nggunakake G80 rantai angkat kekuatan tinggi, faktor keamanan dhuwur lan layanan dawa, rotasi Stabil umur, efisiensi dhuwur, narik cahya
    3. Nggunakake rem pawl kaping pindho kanggo mesthekake kinerja keamanan sing luwih dhuwur
    4. Gagang ribbed lan desain piring sing kenthel, ngiyatake kekuwatan tangan angkat Piranti matesi mbukak opsional
    5. Adoption kabeh prewangan, nambah kinerja produk, umur layanan
    6. Liwat CE, cetifikasi standar GS

  • Fitur Blok Rantai WCB-1 1. Clamp desain standar kanggo ngangkat vertikal piring baja lan struktur baja. Mekanisme kunci pengetatan sing dimuat ing spring njamin clampingforce awal positif.
    2. Clamp dilengkapi mekanisme keamanan, supaya penjepit ora tergelincir nalika ngangkat tenaga, lan nalika beban dikurangi.
    3. Diproduksi saka baja karbon berkualitas tinggi
    4. Aja ngrebut rebutan utawa kejut
    5. Quenching frekuensi tinggi baja paduan khusus palsu menehi daya tahan kanggo kamera.

  • Fitur Blok Tuas Manual WCB-1 TYPE 1. Awak digawe saka baja paduan aluminium
    2. Cepet cilik, entheng ultra, gampang digawa
    3. Gagang narik paling cedhak
    4. Liwat sertifikasi standar CE, GS

 1 
Blokir Kabeh saka China, sampeyan bisa yakin bisa tuku produk saka pabrik. Kita duwe akeh produk paling anyar lan bisa nyedhiyakake produk sing disesuaikan karo sampeyan. Miturut Pancen minangka salah sawijining profesional pabrikan lan pemasok Blokir ing China. Kanggo informasi luwih lengkap, hubungi saiki.