Ngunduh

Kabeh sing ditundhung diwiwiti kanthi konfigurasi, kanthi rasio drivetrain, wheelbase, mesin, alangan lan gir kabeh nggunakake.



View as  
 
  • Rantai Slings Rantai iki kanthi Link G80 Master digawe saka baja G80 Mn, tali angkat lan kait yaiku baja campuran logam bubuk, sing tahan tahan lan tahan kanggo las suhu tinggi. Rantai Sling minangka alat angkat sing trep digawe saka ngangkat rantai sling sikil lan sikil kaping pindho kanthi pancing. Rantai rantai sling iki nggunakake las otomatis kanthi otomatis lan dirancang kanggo jangka panjang.

  • Rantai Slings iki kanthi G80 Pancing digunakake kanthi akeh kanggo ngangkat akeh macem-macem wilayah lan perusahaan kayata pertambangan, mesin, plabuhan, bangunan, pabrik baja, pabrik pipa baja, perusahaan instalasi pipa bensin, lsp.

  • Digawe saka ngangkat nilon, 2 Kaki Flat Webbing Sling iki gampang dipindhah lan disimpen nalika bisa adaptasi karo macem-macem panggunaan. Sanajan tahan banget karo alkali, obat kasebut ora bisa digunakake ing kahanan asam.

  • Fitur Tali Dinamis Climbing Bahan poliester bermutu tinggi, kuat banget lan awet, bosok lan tahan luh sing abot. Bantalan tali tekan 2000 pon, cukup aman kanggo nindakake kegiyatan ing njobo. Bisa digulung menyang bagean cilik, gampang supaya rapi lan resik, kompak banget kanggo nggawa sampeyan.

  • Climbing Dynamic Rope with Snap Hook digawe saka bahan poliester lan polipropilena kuat dhuwur. Tahan abrasi lan tahan lama, tahan abrasi sing apik kanthi sarung kepang sing kuat kanggo umur layanan sing luwih dawa. Tali kawat statis duktilitas sing kurang bisa nyuda resiko keamanan sing disebabake dening Elongation saka tali kawat. Kekuwatane entheng nanging kuwat, ukuran moderat gampang digulung Nganggo bagean cilik, Gampang dijaga rapi lan resik.

  • Gampang nyambungake extender menyang sabuk pengaman sampeyan tanpa angel nyuda punggung sampeyan. Tali Dinamis Climbing kanthi aksesoris tali Kait Gampang iki nambah dawa ing D-Ring abah sing mbisakake lampiran lanyard nalika nganggo sabuk pengaman sampeyan. Cukup sambungake lanyard menyang D-Ring ing ekstensi lan sampeyan wis siyap.

Ngunduh Kabeh saka China, sampeyan bisa yakin bisa tuku produk saka pabrik. Kita duwe akeh produk paling anyar lan bisa nyedhiyakake produk sing disesuaikan karo sampeyan. Miturut Pancen minangka salah sawijining profesional pabrikan lan pemasok Ngunduh ing China. Kanggo informasi luwih lengkap, hubungi saiki.