Tiedown kaku

Gagang gaya ratchet palsu Ried Tiedown nyedhiyakake pengaruh supaya sampeyan bisa ketegangan nalika sampeyan ngikat. Sistem pawl lan gir baja palsu gampang digunakake.



View as  
 
  • Fitur Ratchet Type Load Bindera. Keamanan, desain dipercaya kanggo gampang dioperasikake.
    b. Ora ana sarat ngunci gagang tinimbang pengikat muatan jinis tuas.
    c. Kualitas Tinggi nyelehake konstruksi palsu, Panas diobati kanggo kekuatan ekstra.
    d. Pancing tekan sing cekak nyedhiyakake sing paling luweh
    e. Saben pengikat dites kanthi individual.

  • Fitur Spring Load Binder Hook, baja palsu kualitas tinggi.
    Bantal musim semi kanggo nglindhungi beban, bantal kejut lan sway.
    Binder ngalih adoh saka momotan.
    Saben pengikat dites kanthi individual.

  • Lever Type Load Binder minangka Keamanan, daya tahan dirancang kanggo nggunakake transportasi tugas sing abot. Nganti kendur lan pasang ketegangan kanggo sistem pengikat. Gulung baja palsu, kekuatan dhuwur. Pancing putar 360 derajat gratis kanggo nangani luwih gampang. Panas diobati kanggo kekuwatan ekstra. Saben pengikat dites kanthi individual.

  • Pengikat muatan transpotasi sing dhuwur. Loro-lorone pancing muter 360 derajat supaya luwih gampang ditangani. Sudut cekelan khusus saka Indirect Load Binder ngalangi jebakan driji lan gampang diluncurake. Saben pengikat dites kanthi individual. Gulung palsu, panas diobati kanggo kekuwatan ekstra.

 1 
Tiedown kaku Kabeh saka China, sampeyan bisa yakin bisa tuku produk saka pabrik. Kita duwe akeh produk paling anyar lan bisa nyedhiyakake produk sing disesuaikan karo sampeyan. Miturut Pancen minangka salah sawijining profesional pabrikan lan pemasok Tiedown kaku ing China. Kanggo informasi luwih lengkap, hubungi saiki.