Winch Tangan

Winch Hand sing dioperasikake kanthi gampang, gampang dipasang
Rem pawl ratchet sing positif

Gir baja sing dioperasikake kanthi lancar



View as  
 
  • Penarik winch kabel listrik portabel iki menehi sampeyan daya tarik lan bobot. Nganti 30% luwih entheng tinimbang penarik sing bisa dibandhingake tanpa nggunakake daya. Kasus panyimpenan nggawa kuwat uga dilebokake. Gampang nyimpen penarik listrik ing truk, trailer, bengkel utawa garasi. Cocog kanggo mbalekake kendaraan ing dalan, ngemot akeh menyang trailer, narik pager, kayu, watu, lan tunggul.

  • Cocog kanggo digunakake ing konstruksi, lanskap, proyek pertanian, lan kegiatan rekreasi ruangan, penarik ratchet wrp iki sing kuat nanging gampang digunakake nyederhanakake macem-macem tugas, kanggo narik tunggul wit, utawa ngamanake akeh trailer.

  • 2T / 4T Hand Puller: Konstruksi baja tugas abot kanggo daya tahan tambahan; pancing lan gir dilapisi seng kanggo nyegah karat lan karat.

  • 2T / 4T Tangan Puller Telung Pancing ngidini operasi tangan nalika narik beban sing paling abot. Dheweke tetep dikunci kanthi gaya sing rata-rata lan gampang diukur tumindak narik. Kabel tugas abot kanthi pancing paduan sing kuat

 1 
Winch Tangan Kabeh saka China, sampeyan bisa yakin bisa tuku produk saka pabrik. Kita duwe akeh produk paling anyar lan bisa nyedhiyakake produk sing disesuaikan karo sampeyan. Miturut Pancen minangka salah sawijining profesional pabrikan lan pemasok Winch Tangan ing China. Kanggo informasi luwih lengkap, hubungi saiki.