2T / 4T Penarik Tangan
  • 2T / 4T Penarik Tangan2T / 4T Penarik Tangan

2T / 4T Penarik Tangan

2T / 4T Hand Puller: Konstruksi baja tugas abot kanggo daya tahan tambahan; pancing lan gir dilapisi seng kanggo nyegah karat lan karat.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk


2T / 4T Penarik TanganPambuka

Konstruksi baja tugas abot kanggo nambah daya tahan; pancing lan gir dilapisi seng kanggo nyegah karat lan karat.

2T / 4T Penarik Tangan Spesifikasi

Kabel Qty / CTN (PCS) G / W (kg) N / W (kg) Ngukur (cm)
Ф4.5mm * 2.5m 6 15 14 57 * 25 * 22
Ф6 * 3m 4 18 17 70 * 21.5 * 28


Hot Tags: 2T / 4T Hand Puller, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Disesuaikan, Paling Anyar

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.