Puller Winch Kabel
  • Puller Winch KabelPuller Winch Kabel
  • Puller Winch KabelPuller Winch Kabel
  • Puller Winch KabelPuller Winch Kabel

Puller Winch Kabel

Penarik winch kabel listrik portabel iki menehi sampeyan daya tarik lan bobot. Nganti 30% luwih entheng tinimbang penarik sing bisa dibandhingake tanpa nggunakake daya. Kasus panyimpenan nggawa kuwat uga dilebokake. Gampang nyimpen penarik listrik ing truk, trailer, bengkel utawa garasi. Cocog kanggo mbalekake kendaraan ing dalan, ngemot akeh menyang trailer, narik pager, kayu, watu, lan tunggul.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Penarik winch kabel listrik portabel iki menehi sampeyan daya tarik lan bobot. Nganti 30% luwih entheng tinimbang penarik sing bisa dibandhingake tanpa nggunakake daya. Kasus panyimpenan nggawa kuwat uga dilebokake. Gampang nyimpen penarik listrik ing truk, trailer, bengkel utawa garasi. Cocog kanggo mbalekake kendaraan ing dalan, ngemot akeh menyang trailer, narik pager, kayu, watu, lan tunggul.


Dibangun kanggo tahan kabeh pigura baja lan gir. Konstruksi baja premium njaga penarik daya supaya ora uwal lan suwek. Rampung galvanis berkualitas tinggi nglindhungi banget saka cuaca lan unsur


Gigi dual lan sistem pawl ngunci dobel nyebarke tenaga kanthi merata supaya sampeyan bisa seneng narik tarikan sing gampang lan konsisten. Sampeyan duwe luwih akeh ruang kanggo nggunakake pasukan kanthi luwih gampang lan narik beban kanthi luwih gampang.





Hot Tags: Tarik Winch Kabel, Cina, Produsen, Pemasok, Pabrik, Disesuaikan, Paling Anyar

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.