WRP Ratchet Puller
  • WRP Ratchet PullerWRP Ratchet Puller

WRP Ratchet Puller

Cocog kanggo digunakake ing konstruksi, lanskap, proyek pertanian, lan kegiatan rekreasi ruangan, penarik ratchet wrp iki sing kuat nanging gampang digunakake nyederhanakake macem-macem tugas, kanggo narik tunggul wit, utawa ngamanake akeh trailer.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Cocog kanggo digunakake ing konstruksi, lanskap, proyek pertanian, lan kegiatan rekreasi ruangan, penarik ratchet wrp iki sing kuat nanging gampang digunakake nyederhanakake macem-macem tugas, kanggo narik tunggul wit, utawa ngamanake akeh trailer.

Model G / W (kg) Ngukur (mm) N / W (kg) Ukuran (mm)
WRP-1000 1 5 * 2800 3.3 580
WRP-1500 1.5 6 * 2800 4.35 680
WRP-2000 2 6 * 2800 4.7 680

Hot Tags: WRP Ratchet Puller, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Disesuaikan, Paling Anyar

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.