2T / 4T Tangan Puller Telung Pancing
  • 2T / 4T Tangan Puller Telung Pancing2T / 4T Tangan Puller Telung Pancing

2T / 4T Tangan Puller Telung Pancing

2T / 4T Tangan Puller Telung Pancing ngidini operasi tangan nalika narik beban sing paling abot. Dheweke tetep dikunci kanthi gaya sing rata-rata lan gampang diukur tumindak narik. Kabel tugas abot kanthi pancing paduan sing kuat

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk


2T / 4T Tangan Puller Telung PancingPambuka

Iki ngidini operasi siji tangan nalika narik beban sing paling abot. Dheweke tetep dikunci kanthi gaya sing rata lan gampang diukur tumindak narik kawat. Kabel tugas berat kanthi kait paduan sing kuat

2T / 4T Tangan Puller Telung Pancing Spesifikasi

Kabel Qty / CTN (PCS) G / W (kg) N / W (kg) Ngukur (cm)
Ф4.5mm * 2.5m 6 15 14 57 * 25 * 22
Ф6 * 3m 4 19.5 18.5 70 * 21.5 * 28


Hot Tags: Tarik Tangan 2T / 4T Telung Pancing, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Disesuaikan, Paling Anyar

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.