Shackle Bow
  • Shackle BowShackle Bow
  • Shackle BowShackle Bow
  • Shackle BowShackle Bow
  • Shackle BowShackle Bow
  • Shackle BowShackle Bow
  • Shackle BowShackle Bow
  • Shackle BowShackle Bow
  • Shackle BowShackle Bow
  • Shackle BowShackle Bow
  • Shackle BowShackle Bow

Shackle Bow

Isolator warna sing bisa dicopot kanggo proteksi bumper, 3/4 bow shackle kanthi 2 mesin cuci lan isolator plastik, 2 mesin cuci lan klip sing pas banget. dirancang kanggo keamanan lan panggunaan gampang. Aman lan tundhuk.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Isolator warna sing bisa dicopot kanggo proteksi bumper, 3/4 bow shackle kanthi 2 mesin cuci lan isolator plastik, 2 mesin cuci lan klip sing pas banget. dirancang kanggo keamanan lan panggunaan gampang. Aman lan tundhuk.

Lamaran Industri Berat, Industri Eceran, Panganan & Minuman, Industri Umum, Industri Otomotif
Jinis belenggu Rangkul gandhewa
Materi Baja Karbon
Jinis Jinis Us
Wangun Gandhewa
Perawatan lumahing dicet
Jeneng produk Shackle Bow
Ukurane 3/4
Ngunggah 4,75ton
Materail Waja
Werna Abang, ireng, kuning, ijo lsp.
N.W. 1,05kg


Hot Tags: Shackle Bow, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Disesuaikan, Paling Anyar

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.