Warta Industri

Jinis umum lan struktur tang piring baja

2021-06-08
Sling minangka alat bantu efisien kanggo ngangkat peralatan, sing digunakake kanggo cepet ngangkat piring, profil, kothak, paket lan barang-barang akeh kanthi cepet. Produk paling umum yaiku penjepit pelat baja, sing dipérang dadi penjepit baja bunder, penjepit rel, penjepit vertikal lan penjepit omset.

1ã € Angkat ngangkat vertikal

Umum (kekandelan maksimum Î ± ï¼ ‰ ã € ‚Nggunakake bobot mati saka obyek ngangkat kanggo ngasilake gaya clamping, lan dilengkapi gagang, sing aman lan ngunci dhewe. Nalika gagang operasi diuripake ing sisih ndhuwur matesi bathi, piranti pengunci diri sing aman bisa ngasilake tenaga clamping tambahan kanthi tumindak gaya semi, lan rahang duwe kekuatan clamping sadurunge pasukan clamping digawe kanthi bobot mati saka barang angkat. Nalika obyek angkat kudu dicopot, puterake gagang operasi menyang posisi watesan ngisor. Ing wektu iki, bukaan piring penjepit diaktifake nganti maksimal lan dikunci dening piranti kunci otomatis kanggo mbukak lan nyopot.

2ã € Tongkat ngangkat piring baja horisontal

Iki digunakake kanggo ngangkat lan ngeterake piring baja biasa. Iki kalebu jinis tuas stroke siji. Nalika ngangkat, nggunakake prinsip tuas kanggo ngasilake gaya clamping kanthi ngangkat bobot.

3ã € Tongkat angkat baja bunder digunakake kanggo ngangkat lan ngeterake baja bunder sing rata. Dheweke uga kalebu siji jinis tuas lengen, lan tenaga clamping digawe saka bobot ngangkat barang.

Klem pelat waja duwe kaluwihan saka struktur sederhana, kurang krah, pangolahan sederhana, kurang bahan, murah lan operasi sing trep. Bisa cepet mbukak lan mbongkar kabeh jinis barang baja, nyuda intensitas tenaga kerja lan nambah efisiensi kerja.